Schijnwerper op ...

Zondag 20 januari 2019

09:30 Deze zondag start de Week van Gebed, in de dienst besteden we aandacht aan het thema dat in de komende week centraal staat ‘Recht voor Ogen’. De dienst sluit aan bij de liturgie die landelijk in veel kerken wordt gebruikt. Verderop in deze Intercom meer over de Week van Gebed.

Zondag 3 februari

09:30 Ds. van Hornsveld, Den Ham. Wat is het bijzonder om weer een oud predikant te mogen begroeten, we heten hem van harte welkom en kijken uit om (wat voor velen heel vertrouwd moet voelen) te luisteren naar de woorden die hij brengt. Voor anderen die ‘die tijd’ niet meemaakten is het een blik in de geschiedenis van de gemeente. Voor die mensen komt de foto die in het kerkgebouw hangt nu tot leven.   

Zondag 10 februari

09:30 Op deze zondag hoop ik zelf weer voor te gaan. Indien dat toch nog niet mogelijk mocht zijn treft u deze zondag een andere voorganger. Hoe dan ook zal de dienst staan in het teken van Barmhartigheid. Er is o.a. aandacht voor het nieuwe project dat we de komende twee jaar als gemeente willen gaan ondersteunen. Young Focus. Verderop in de Intercom meer informatie.

Zondag 17 februari

09:30 en 18:30 Viering Heilig Avondmaal.

Om in ons hart te bidden, een tekst van Sela:

Zondag 24 februari

09:30 Zr. M. de Bruin, Molenaarsgraaf. Marjanne de Bruin is voor ons een vertrouwde stem van God, die samen met ons weer wil stilstaan bij Zijn Woorden. We bidden voor haar dat zij vervult door Gods Geest dit weer mag doen, met Hem.

18:30 Ds. Ridder, Almkerk. Datzelfde gebed bidden wij voor ds. Bert Ridder en voor de woorden die hij voor ons heeft mogen voorbereiden.