Activiteiten

Kinderkorenavond

Op 23 maart wordt het (tijdelijk) het grootste kinderkoor van de regio gevormd. Meezingen mag op deze avond voor jong & oud. De zaal is open vanaf 18:00 uur en het programma start om 18:30 uur. Gratis entree! Er is een collecte voor de onkosten.

Vrouwendag Bommelerwaard: Rolmodel gezocht .. !

Deze oproep/uitnodiging is het thema van de Christelijke Vrouwendag Bommelerwaard 2019. Deze dag staat gepland op D.V. zaterdag 23 maart. De spreker, Wim Grandia, zal ’s morgens dit thema (gebaseerd op o.a. een tekst uit Titus 2) uitdiepen.

Rommelmarkt 18 mei

Zaterdag 18 mei houden we onze jaarlijkse rommelmarkt. We hopen weer op een goede opkomst, een mooie dag en een mooie opbrengst!

Bijbelkring 2018/2019

Data bekend.

In het nieuwe seizoen zullen weer twee Bijbelkringen worden gehouden. Eén kring wordt gehouden op een aantal vrijdagavonden en één kring op een aantal donderdagochtenden.

Donderdagochtend kring:

In een 8-tal bijeenkomsten bespreken we op de donderdagochtenden het bijbelboek, de brief aan de Hebreeën.

Gemeente Groei Groepen

In het seizoen 2018-2019 starten weer de gemeentegroeigroepen. Op dit moment hebben we 3 groeigroepen in onze gemeente. We hebben een groep in Zuilichem, een groep in Brakel en een groep in Gameren. Het komend seizoen willen we ook graag met een nieuwe groep starten.