Welkomzondag 6 september

--

10:00 Welkomdienst in het weiland bij Sjaak en Bea van ’t Hoog, Parallelweg 3, Zorgboerderij De Ommedijkerhoeve. Velen kijken uit naar deze dienst: samen zijn en zingen! Aan diverse mensen uit verschillende generaties is gevraagd een lied op te geven voor deze dienst “waarmee je opgegroeid bent”. Een reeks prachtige liederen is al binnen. Een van die liederen past bij de foto die je op de voorkant vindt. Rara, wie stuurde dit lied op? En wat heeft het met deze foto te maken? Er is tijdens de dienst een uitgebeeld verhaal voor de kinderen, over Habakuk. Waar gaat hij nou toch opklimmen?
De dominee spreekt over het thema van het komende seizoen 2020-2021 in de kerk: Elke Dag.

  • Breng eigen stoel(en) mee
  • Vervoer nodig? Bel naar dit nummer: 06-50235707, Bert van Willigen
    Blijf om deze reden niet thuis, we willen iedereen graag het veld op helpen.
  • Parkeren: Ruim mogelijkheid

Tussen ca. 13:30 en 16:00: Coronaproof Fietspuzzeltocht. Er is veel wat niet kan dit jaar, maar op de fiets springen en langs aangegeven adressen zoals de Pastorie fietsen waar een opdracht of iets lekkers wacht, dat kan wel. Er wordt gewerkt aan een grote en kleine ronde (geschikt voor de kleinere fietsers). Pomp je band alvast op.

18:30 Avonddienst in de kerk, met organist Gerrit van Veen. Gerrit verzorgt al enkele jaren het orgelspel in de avonddienst van het Welkomweekend. Ook dit jaar is hij weer van de partij. Bij mooi weer is het de bedoeling een slotlied in de buitenlucht te zingen, bij de kerk. We krijgen verder de gelegenheid naar een aantal mooie stukken te luisteren, die Gerrit uit zal voeren. Het thema is ‘Toekomstmuziek’. Het orgel zal weer spelen . . . en we bidden dat dit Toekomstmuziek is, voor de kerken, dat de lofprijzing weer tot leven komt.