Welkom

U bent van harte welkom bij de Gereformeerde kerk Gameren - Zuilichem. 

Wij zijn een streekgemeente die door ontmoeting groeit in geloof en God steeds beter leert kennen en de blijde boodschap, het evangelie, elke dag uitdraagt en daar naar leeft.

In ons kerkgebouw houden wij iedere zondag twee diensten.
De ochtenddienst begint om 9.30 en de avonddienst om 18.30 uur. Daarnaast houden wij kerkdiensten op de christelijk feestdagen en op biddag en dankdag.

U bent altijd van harte welkom om één of meerdere kerkdiensten vrijblijvend mee te maken. Meer informatie over komende kerkdiensten vindt u in onze agenda.


De kerk is ruim een half uur voor het begin van de kerkdienst open. 
Ons kerkgebouw is gelegen aan de Zijlstraat 1 te Zuilichem.
 
Bijbel, liedboek?
In onze kerkdiensten maken wij gebruik van de Nieuwe Bijbelvertaling, Het Liedboek voor de kerken en de Evangelische liedbundel. Bent u zelf niet in het bezit van deze boeken dan kunt u deze lenen bij binnenkomst. 
Hoe ziet een kerkdienst er bij ons uit?
U kunt dat natuurlijk het beste zelf mee komen maken. Klik hier om in het kort te zien hoe een kerkdienst er uit ziet.

Welke voorganger?
Liturgisch CentrumVrijwel altijd gaat in iedere kerkdienst een predikant voor. Meestal is dat onze eigen predikant of een predikant uit de omgeving. In de agenda kunt u zien welke voorganger wij komende zondag hebben.

Een hoge drempel!
Wij kunnen goed voorstellen dat u niet zomaar als onbekende onze kerk binnen wilt komen. U kunt vooraf contact opnemen met onze predikant of eerst een dienst "live" meeluisteren via Internet. En uiteraard kunt u al veel over ons te weten komen als u deze website verder bekijkt.

Toegankelijkheid
Het kerkgebouw is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. In het kerkgebouw is tevens een invalidentoilet.

Ringleiding
Voor gebruikers van een hoortoestel is in het kerkgebouw een ringleiding aanwezig.

Parkeren bij het kerkgebouw
Voor mensen die moeilijk ter been zijn, is het mogelijk om direct naast de ingang van de kerk te parkeren.

Heeft u vragen?
Christen zijn, lid zijn van onze kerk, als gast aanwezig willen zijn of om welke reden ook, u kunt met vele vragen rondlopen. Wij willen u deze graag vrijblijvend beantwoorden. Neemt u daarom gerust contact met ons op.

De classis
Als gemeente die thuis hoort binnen de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) maken wij deel uit van een groter verband. Op regionaal niveau maken wij deel uit van de Classis Gelderland Zuid & Oost, waarin alle Hervormde Gemeenten en Gereformeerde Kerken binnen de PKN  vertegenwoordigd zijn.