Vieringen

Welkom

U bent van harte welkom bij de Gereformeerde kerk Gameren - Zuilichem. 

Wij zijn een streekgemeente die door ontmoeting groeit in geloof en God steeds beter leert kennen en de blijde boodschap, het evangelie, elke dag uitdraagt en daar naar leeft.

In ons kerkgebouw houden wij iedere zondag twee diensten.
De ochtenddienst begint om 9.30 en de avonddienst om 18.30 uur. Daarnaast houden wij kerkdiensten op de christelijk feestdagen en op biddag en dankdag.

Kindernevendienst

Iedere zondagmorgen is er kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool. Dit is elke week voor de kinderen van groep 1 tot en met 4 van de basisschool en om de week voor de kinderen van groep 5 tot en met 8 van de basisschool.

We gaan dan naar onze eigen ruimte. Daar bidden en zingen we met elkaar, we luisteren naar een verhaal uit de Bijbel en daarna is er meestal nog tijd voor een verwerking. Dit kan een kleurplaat zijn, een puzzel, een knutselwerk, een spel of een gesprek.

Crèche

Tijdens de ochtenddienst bestaat er de mogelijkheid om de kleine kinderen naar de crèche te brengen. Er is tijdens de collecte gelegenheid de kinderen uit de crèche op te halen.

Contactpersoon: Carola Burghout-Schreuders

Telefoon: 0418-671681 e-mail

Collecteren met Givt

Contant geld is lang niet meer vanzelfsprekend. Betalen doen we steeds vaker met de pinpas en ook het betalen met de smartphone komt steeds vaker voor. Deze ontwikkelingen zijn niet meer tegen te houden, maar hebben wel tot gevolg dat het voor mensen moeilijker is om mee te doen met de collecte tijdens de dienst.

Voor dit probleem hebben we vanaf nu een oplossing, want dan gaan we van start met digitaal collecteren door middel van een smartphone. Dit systeem zal gebruikt worden naast de gewone manier van collecteren. Doneren met contant geld kan dus ook en zal altijd mogelijk blijven.

Als je gebruik wilt maken van de nieuwe manier van collecteren heb je de Givt -app nodig. Ga naar www.givtapp.net/download om de app te installeren. Je kan na het downloaden direct je e-mailadres invoeren en beginnen met geven. Je verdere registratie kan je ook op een later moment afronden.

1234

De Kerkdienst

Wat gebeurt er in onze kerk?
In het gebouw van de gereformeerde kerk Gameren - Zuilichem in Zuilichem komen iedere zondag de leden van onze kerk samen voor een eredienst. 
We ontmoeten elkaar voor-, tijdens- en na de dienst en samen met de predikant die als voorganger optreedt, zingen wij liederen (Psalmen, gezangen en geestelijke liederen).