Jeugddienst The Voice of God…

The Voice is een talentenjacht waarin het draait om de stem van de deelnemers. Door "blinde audities" worden deelnemers geselecteerd op hun stem. De winnaar van The Voice wint een platencontract, mag een eigen album opnemen en mag in het voorprogramma staan van verschillende artiesten. Wereldwijd volgen miljoenen mensen dit programma.

Ken jij God? En praat Hij ook tegen je? Misschien zeg je wel: ik hoor nooit wat! Vroeger in de Bijbel sprak God tegen mensen, maar daar is Hij eigenlijk nooit mee opgehouden. God spreekt nog steeds, maar hoor jij Hem? Neem jij er de tijd voor om te luisteren?

Het is soms moeilijk om de tijd te nemen, Maar the Voice of God is echt binnen handbereik. Onverwachts, op momenten dat je het juist niet verwacht.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere dienst? Kom dan zondag 3 november naar de jeugddienst, voorganger in deze dienst is de dominee Inge Eckhardt uit Zuilichem. Optredens en muzikale begeleiding worden verzorgd door de band Remain. We hopen je zondag 3 november te zien in de Gereformeerde kerk te Zuilichem, Zijlstraat 1. De dienst begint om 11.00 uur.

Na de dienst is er gelegenheid om samen nog wat na te praten onder het genot van een kopje koffie, thee of wat fris.